Stichtingen

Stichting Obed (Nederland)

Stichting Obed is opgericht in het voorjaar van 2014. De naam Obed is een Bijbelse naam en betekent “dienende”. De stichting wil dit invullen door ondersteunend te zijn aan het gezinshuis Casa Nadina. Om ondersteunend te zijn heeft de stichting de focus op het werven van fondsen.

Meer informatie over stichting Obed kunt u vinden op de website: www.stichtingobed.nl

 

Asociatia Love in Action (Roemenië)

Asociatia Love in Action is de Roemeense stichting waarvan we samen met de voorzitter van stichting Obed en twee Roemeense personen het bestuur vormen. Het doel van stichting Love in Action is om compassie te tonen aan mensen in moeilijke omstandigheden door projecten en programma’s te ontwikkelen en ondersteunen die aan hun behoeften voldoen. De focus ligt op de achtergelaten kinderen en tieners in de Roemeense opvanghuizen. Tegelijkertijd wil stichting Love in action een inspiratie en support zijn voor anderen om de visie verder uit te dragen.

Het gezinshuis Casa Nadina, is één van de projecten van stichting Love in action. Andere projecten zijn “Hands and Feet”: het vrijwilligerswerk in de opvanghuizen en het ‘Restory’ project, in dit project wordt een liefdevol thuis geboden aan tienermeiden uit de opvanghuizen in een Roemeens gezin.