Betrokken zijn

Hoe kun je betrokken zijn?

Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt zijn bij ons leven en werk in Roemenië:

Gebed: Dit is onmisbaar! Jouw gebed voor het gezinshuis Casa Nadina, de achtergelaten kinderen, het vrijwilligerswerk in het opvanghuis alles wat er nodig is om de kinderen de juiste zorg te kunnen geven wordt zeer gewaardeerd!

Gaan: Ben je geïnteresseerd in het doen van vrijwilligerswerk in Roemenië? Dan zijn er verschillende lokale projecten waar je van betekenis kunt zijn. Een aantal van deze projecten zijn: het dagbestedingscentrum voor mensen met een beperking ‘Stichting Rafaël’, de naschoolse opvang ‘Casa Perla’, meehelpen in gezinshuis ‘Casa Nadina’ of vrijwilligerswerk in het opvanghuis van de staat (alleen lange termijn vrijwilligers). Neem gerust eens contact met ons op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Daarnaast zijn we voor specifieke periodes op zoek naar mensen met bouwervaring. Het gezinshuis zal de komende jaren in verbouwing en uitbreiding zijn, om de doelstelling mogelijk te kunnen maken en opvang te bieden aan zes kinderen uit de opvanghuizen. Een helpende hand is zeer welkom!

Geven: Stichting Obed biedt financiële ondersteuning in de aanschaf van het huis, verbouwing en de zorg voor de pleegkinderen. Hiervoor zijn we op zoek naar donateurs. Meer informatie hierover kun je vinden op de website van stichting Obed https://stichtingobed.nl/donaties/.

Naast de kosten voor huis en verbouwing wat via stichting Obed loopt, hebben we de kosten voor ons persoonlijk levensonderhoud als gezin met biologische kinderen. Wij ontvangen geen salaris en zijn voor ons persoonlijk levensonderhoud afhankelijk van giften. Mocht u ons persoonlijk financieel willen ondersteunen dan kan dit op de volgende manier:

  • Via onze kerk in Nederland (Belasting aftrekbaar)
    Evangelische gemeente Immanuël
    Rekeningnummer: NL10RABO0396536166
    v.v. project Roemenië

  • Via ons persoonlijk rekeningnummer: D.D Kommer
    NL13 RABO 0129 6455 59