Een wonder!

Afgelopen vrijdag kregen we het geweldige nieuws dat Ana en Andreea bij ons mogen blijven wonen totdat we het officiële pleegzorg proces begin 2019 weer kunnen starten.

Een geweldig wonder, waarbij we alleen God de dank kunnen geven, we geloven dat Hij deze deur onverwachts geopend heeft.

Sinds december 2015 komen Ana en Andreea elk weekend en in vakanties bij ons. We waren het pleegzorgproces voor hen gestart tot eerder dit jaar deze deur gesloten werd, omdat wij eerst vijf jaar in Roemenië moeten wonen voordat we in aanmerking voor pleegzorg kunnen komen. Wat een vervelend bericht was dat. Desondanks genoten we van de momenten die we met de meiden konden doorbrengen en we zagen een mooie ontwikkelingen in hun leventjes maar het was voor hen en ons ook lastig dat we elke keer weer even uit elkaar moesten. Maar gelukkig is hier nu een eind aan gekomen!