Brand in opvanghuis

Afgelopen woensdag kregen wij het bericht dat in het staats opvanghuis waar Ana en Andreea wonen brand was uitgebroken in het meisjes huis. Uit verdere berichten begrepen we al snel dat iedereen het gebouw veilig heeft kunnen verlaten en er geen gewonden zijn. Het gebouw kon niet meer gered worden en alles is verbrand. Alle kleren, speelgoed, beddengoed, dossiers etc.

De meiden die in dit gebouw verbleven zijn in een ander huis op het terrein opgevangen en dit zal de komende tijd hun nieuwe huis zijn.

Het enige wat de meiden overhielden na de brand waren de kleding die ze op dat moment aan hadden. We hebben in samenwerking met een andere stichting, kleding, jassen en verzorgingsmiddelen kunnen aanschaffen. Woensdagavond is er een auto vol hulpgoederen gebracht.

Ana en Andreea waren op het moment van de brand nog bij ons thuis. Zij zullen deze week nog bij ons blijven.

IMG_0962 IMG_0944