Duplo en XL lego blokken gesponsord door Veldhuis advies!

In februari kwam de actie van Veldhuis advies onder onze aandacht, iedere relatie van veldhuis advies kreeg de mogelijkheid om voor of namens een kind een wens in te dienen.

Dit zagen we als een mooie mogelijkheid om een wens in te dienen voor de meisjes aan wie we weekendopvang bieden en onze kinderen. Onze wens was een pakket XL lego blokken waar de kinderen buiten mee kunnen bouwen.

Wat leuk toen we in het voorjaar te horen kregen dat deze wens in vervulling gebracht zou worden! Tijdens de zomer werden de XL legoblokken bezorgd en begin september kregen we op een zondagmiddag bezoek van vier medewerkers van Veldhuis advies. We hebben een goede en gezellige tijd samen gehad, daarnaast werden de kinderen nog meer verwend met een doos vol duplo blokken, dit viel ook erg in de smaak!

We zijn Veldhuis Advies erg dankbaar voor het in vervulling brengen van deze wens! De kinderen genieten ervan!
http://50wensen.nl/wish/grote-speelblokken/

img_4360