Schoolpakketten actie

In de maand juli en augustus willen we uw aandacht vragen voor de schoolpakketten actie!

Danny ondersteunt wekelijks een naschoolse opvang voor roma kinderen in Codlea. In deze naschoolse opvang worden de kinderen met huiswerk geholpen en worden basisvaardigheden aangeleerd. De kinderen in dit naschoolse programma groeien op onder armoedige omstandigheden. School biedt deze kinderen een mogelijkheid op een betere toekomst.

Voor dit project willen we op dit moment graag uw aandacht vragen. In de periode juli- augustus houden we een schoolpakketten actie. We willen voor 75 kinderen uit deze naschoolse programma een pakket samenstellen die elk kind nodig heeft om fatsoenlijk naar school te kunnen gaan. Voor zo’n schoolpakket hebben we bijvoorbeeld schriften, pennen, potloden, gum, lijm, liniaal, snelhechters, rugtas enz. nodig. Onderstaande foto zijn artikelen voor één pakket te zien gebaseerd op een schooljaar.

Uw hulp is heel welkom! Hoe kunt u helpen? U kunt nieuwe/ ongebruikte schoolspullen doneren door contact met ons op te nemen of u kunt heel eenvoudig een donatie over maken via deze link: https://www.4just1.com/project/921

Daarnaast willen we uw hulp vragen voor het bekend maken van deze actie.

Alvast heel erg bedankt!

school

In de klas bij Casa Perla

In de klas bij Casa Perla

De kinderen van Casa Perla met hun welverdiende diploma!

De kinderen van Casa Perla met hun welverdiende diploma!